Over ons

Home » Over ons

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij geloven dat handelen in Amerikaanse Small Cap aandelen betere rendementen laten zien dan bijvoorbeeld de markt van cryptovaluta. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Daardoor profiteer je van stijgingen die kunnen oplopen tot wel 300% op één dag.

Het idee kwam op een vakantie. Eigenaar en oprichter Maarten Willems zocht tijdens zijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Zijn ervaring in daytraden begon in 2010. Nu kent hij alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het gelukt om winsten te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook leren? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met ons op.

new york
Gratis E-Book

Wilt u een gratis E-book ontvangen over hoe de financiële industrie werkelijk in elkaar zit? Laat dan uw e-mailadres hier achter en wij sturen het E-book direct naar u toe.

Chat met ons