2 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

De beurzen in de VS zijn deze week goed gestart. De S&P 500 steeg met 2,38% na de flinke daling van afgelopen donderdag en vrijdag. De Nasdaq 100 de technologie index steeg met 2,89%.

Onze aandacht ging echter uit naar het aandeel MORPHIC HOLDING INC (MORF).

Wat is er gebeurd? De aandelen van het farmaceutische bedrijf MORF schoten maandag 1 maart door het dak, na de publicatie van het winstrapport over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020. Belangrijker dan deze financiële resultaten was de aankondiging van de resultaten van een klinische proef en andere ontwikkelingen met betrekking tot samenwerkingsovereenkomsten met bekende geneesmiddelenfabrikanten.

Het aandeel MORF steeg maandag 134,65%. Als u naar het technisch plaatje kijkt hieronder in de jaarlijkse grafiek dan ziet u dat het aandeel gisteren opende met een break-out door het jaarlijkse weerstandsniveau van $40 heen. Vervolgens behaalde het aandeel zijn hoogste prijsniveau van de dag $93. MORF liet een handelsvolume zien van mijn 13 mln tegen een gemiddeld handelsvolume van 350.000.

 

In de dagelijkse grafiek hieronder ziet u dat u doormiddel van daytrading ( u koopt en verkoopt het aandeel op dezelfde dag) meerdere malen een goed rendement kunt halen zonder teveel risico te lopen.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons