15 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Aan het begin van deze nieuwe week 11 zijn er een aantal aandelen die we in de gaten gaan houden. Deze aandelen kunnen later deze week een interessante optie zijn om eventueel een LONG of wel een SHORT positie in te nemen.

De aandelen GAME STOP CORP (GME) en KOSS CORPORATION (KOSS) die eind januari een zeer grote prijsstijging lieten zien zijn teruggezakt naar hun weerstandsniveau’s. Nu een aantal weken later zit er weer beweging in deze twee aandelen. Kunnen GME en KOSS opnieuw hun hoogste prijsniveau evenaren??

Een ander interessant aandeel is SECOND SIGHT MEDICAL PRODUCTS INC (EYES). Dit bedrijf is erop gericht doormiddel van kunstmatige zichttechnologie blinde mensen weer te kunnen laten zien. Het Legacy-product van dit bedrijf, ARGUS 2 is goedgekeurd door de FDA! De FDA staat voor Food and Drug administration. Dit is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten dat de kwaliteit van voedsel en de medicijnen in brede zin controleert.

Dit aandeel tikte dinsdag 9 maart intraday zelfs de $20 aan. Afgelopen vrijdag steeg het aandeel 35,71%. Kan EYES komende week verrassen en door het prijsniveau van $20 heengaan of zakt het terug naar zijn weerstandsniveau??

Meer informatie op welke manier u deze aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons