12 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Donderdag 11 maart sloten alle Amerikaanse indexen hun dag af met winst. De S&P 500 behaalde zelfs zijn nieuwe all time highs bij 3.960 punten intraday en sloot uiteindelijk met 3.939 punten. Een winst van +40,53 (1,04%). Ook de Nasdaq leek zich te herstellen van de recente koersdaling. De index noteerde een slotkoers van 13398,7 punten. Een winst van +329,84 (+2,52%). De normaal gesproken minst volatile index de Dow Jones sloot af bij 32485,6 punten.

Het small cap aandeel dat gisteren de grootste prijsstijging liet zien was het bedrijf ENTERA BIO LTD (ENTX). Het aandeel sloot af met een winst van +$2,44 (152,50%). Het dagelijkse handelsvolume was ruim 361 mln tegen een gemiddeld handelsvolume van 6,52 mln per dag. Dit biotechnologisch bedrijf uit Israel maakte gisteren zijn positieve topline gegevens van zijn fase 2 studie bekend. ENTX houdt zich bezig met onderzoek naar een medicijn voor mensen die lijden aan osteoporose. Het middel EB613 zorgt voor een botopbouwende (anabole) behandeling.

Het aandeel ENTX opende gisteren met een Gap-up bij een prijs van $4,65 en haalde intraday zijn all time highs $7,87. ENTX noteerde een slotkoers van $4,04.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons