11 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Woensdag 10 maart startte the index Nasdaq nog goed maar sloot uiteindelijk toch af met een verlies van -4,99 punten (-0,04%). De S&P 500 sloot wel positief af met een winst van +23,37 (+0,60%). De oudste Amerikaanse  index de  Dow Jones sloot gisteren af op een nieuwe recordhoogte van 32297 punten. Een stijging van +1,46%. We kunnen hieruit afleiden dat de institutionele beleggers de technologie aandelen verlaten voor de meer cyclische aandelen, bijvoorbeeld uit de energiesector.

Gisteren zagen we het aandeel GAMESTOP CORP (GME) verder stijgen naar een slotkoers van $265. Het aandeel liet eind januari een enorme prijsstijging zien naar een recordprijs van circa $500. De laatste dagen is GME weer aan een opmars bezig.

Wel liet het aandeel gisteren intraday een grote sell-off zien zoals u hieronder in de grafiek kunt zien. GME zakte om 18:40 terug naar een prijs van $172. Terwijl het enkele minuten daarvoor nog een prijs noteerde van $348,50. Deze sell-offs komen voor als een grote partij met vele aandelen in zijn bezit zijn winst neemt. En in een keer een groot aantal van zijn aandelen verkoopt.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons