10 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Dinsdag 9 maart sloten de Amerikaanse indexen positief hun handelsdag af. Vooral de Nasdaq +464,66 (3,69%) liet een groot herstel zien. Het tech aandeel TESLA sloot af met een prijsstijging van maar liefst 19,64%. De S&P 500 moest het doen met een winst van 1,42%. Terwijl de Dow Jones zijn winst van de dag weer weg gaf en afsloot +0,10%.

Hetgeen eraan bij heeft gedragen dat de Amerikaanse beurzen het gisteren goed deden was te wijten aan de Amerikaanse 10-jaars rente die daalde tot 1,54%.

Gisteren viel ons oog op het small cap aandeel EXELA TECHNOLOGIES INC (XELA). Dit aandeel genoteerd aan de Nasdaq sloot af met een prijsstijging van +2,96 (179,39%). Het dagelijkse handelsvolume was zeer extreem, maar liefst 475 mln. En dat terwijl het gemiddelde dagelijkse handelsvolume maar 12,82 mln is.

Het software bedrijf EXELA verdrievoudigde gisteren nadat het bekend maakte een 10-jarig contract te hebben afgesloten van $90 mln met een grote Amerikaanse zorgverzekeraar.

Het aandeel EXELA tikte Intraday zijn hoogste prijsniveau van $5,50 aan.

 

Ook het aandeel GAMESTOP CORP (GME) steeg gisteren verder door naar een prijs van $246,90. Een stijging van +52,40(26,94%). Ook dit aandeel blijft de komende dagen interessant om te volgen. Zal het zijn hoogste prijsniveau van $500 bereikt eind januari evenaren??

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons