9 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Maandag 8 maart sloten de indexen S&P 500 en de Nasdaq weer in het rood. Alleen de Dow Jones sloot positief de dag af met een stijging van 306,14 (0,94%). De tech index Nasdaq sloot maar liefst met een verlies van -310,99 (2,41%) naar 12609,2 punten. We zien een verandering in het beurslandschap ontstaan. De technologie aandelen die het na de coronacrisis zo goed deden liggen nu zwaar onder druk. En de oude economie aandelen doen het nu juist goed.

Maandag zagen we opnieuw het aandeel GAMESTOP CORP (GME) stijgen na zijn grote stijging in januari tot bijna $500. Er vond toen een enorme shortsqueeze plaats en het aandeel steeg naar grote hoogte. Hierna kwam GME terug naar zijn support niveau van $50. Gisteren sloot het aandeel de handelsdag af bij een prijs van $194,50.

 

Ook het small cap aandeel SECOND SIGHT MEDICAL PRODUCTS (EYES) dat vrijdag 5 maart een grote stijging doormaakte zette zijn stijging verder door. Het sloot de handelsdag af bij een prijs van $11,77. Intraday behaalde het zelfs een prijs van bijna $15.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons