8 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Vrijdag 5 maart herstellenden de Amerikaanse beurzen weer en sloten positief de handelsdag. De dagen ervoor sloten de beurzen in het rood. Dit werd veroorzaakt door de stijgende rentes op de obligatiemarkten. De markt is bang dat de heropening van de economie voor flinke inflatie zal zorgen. Een hogere inflatie zorgt normaal gesproken voor hogere rentes en dit is nadelig voor bedrijven en aandelen. Vooral de technologie aandelen genoteerd aan de beurs Nasdaq hebben hieronder te lijden. Omdat zij vaak sterk gewaardeerd zijn en veel schulden hebben en hun toekomstige winsten hierdoor een lagere waarde krijgt.

Er was vrijdag wel een small cap aandeel dat een zeer grote prijsstijging liet zien. Het aandeel SECOND SIGHT MEDICAL PRODUCTS INC (EYES) steeg met maar liefst $4,36 (304,90%). En noteerde maar liefst een handelsvolume van 740 mln!! En dat te bedenken dat het gemiddeld dagvolume in dit aandeel 14,16 mln is.

Het aandeel EYES schiet vrijdag omhoog na aankondiging van de Food and Drugs Administration (FDA) voor de goedkeuring van zijn ARGUS 2S retinale prothesesysteem. Een conceptbeeld van een bionisch oog en een bril eroverheen. Dit is een bril en een camera die mensen met retinitis pigmentosa laten zien.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons