5 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Ook donderdag 4 maart sloten de Amerikaanse beurzen weer in het rood. Vooral de technologie beurs Nasdaq ging hard onderuit. De Nasdaq daalde met 2,11% (12.723 punten). De S&P 500 deed het minder slecht en sloot af met een verlies van 1,34% (3.768 punten).

Het small cap aandeel SUPER LEAGUE GAMING INC (SLGG) presteerde goed. Het aandeel opende met een gap-up net boven het jaarlijks weerstandsniveau bij een prijs van $6,16 en bepaalde zijn hoogste prijsniveau van de dag $9,10. Bij een extreem handelsvolume van maar liefst 264 mln tegen een gemiddeld volume van 7,11 mln.

Groeiaandelen hebben de laatste tijd een zware terugslag meegemaakt. Het kleine groeibedrijf SLGG is deze terugslag bespaart gebleven. In de afgelopen week zijn de aandelen van SLGG bijna verdrievoudigd in waarde. Het bedrijf is actief in het eSports segment, een snel groeiende industrie. Volgens NewZoo zijn er wereldwijd 2,6 miljard gamers en tegen 2022 wordt verwacht dat de eSport industrie 1,8 miljard binnenhaalt. Het publiek is ook enorm met meer dan 400 mln op Youtube en Twitch. Voor het perspectief halen Netflix, Hbo, Hulu, en Espn gecombineerd niet dezelfde cijfers.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons