3 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Dinsdag 2 maart was een rode dag voor Wall Street. De indexen sloten met een respectievelijk verlies van S&P 500 0,81% (3870 punten) en de Nasdaq daalde met 1,68% naar 13.059 punten. Het aandeel dat het sterkst presteerde aan de index NASDAQ was FOX CORPORATION met een stijging van meer dan 9%. De Dow Jones Industrial Average sloot 0,46% lager op een sluitingskoers van 31.391 punten.

Aangezien wij meer geïnteresseerd zijn in aandelen met een kleinere marktkapitalisatie viel ons oog gisteren op twee aandelen.

Het eerste aandeel COMMUNICATIONS SYSTEMS INC (JCS) sloot de handelsdag met een prijsstijging van $1,89 (35,33%). Het technologie bedrijf dat zich bezighoudt met intelligente Edge producten en diensten kondigde gisteren voorbeurs een definitieve fusie overeenkomst met het bedrijf Pineapple Energy aan. Na afsluiting zal het bedrijfsmodel gericht zijn op op de snelgroeiende industrie voor thuis zonnepanelen. Het bedrijf verwacht dat de aandelen van het gecombineerde bedrijf genoteerd blijven aan de beurs de Nasdaq onder het nieuwe tickersymbool PEGY.

 

Het andere aandeel waar onze interesse naar uitgang was het bedrijf NANO VIRICIDES INC (NNVC). Dit aandeel sloot de handelsdag af bij een slotkoers van $6,65. Een prijsstijging van $2,43 (57,58%). Het bedrijf NNVC is een leider in de ontwikkeling van zeer effectieve antivirale  therapieën.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons