18 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Woensdag 17 maart stond het rentebesluit van de FED in de VS op de agenda. Voorzitter van de FED Jerome Powell maakte bekend geen reden te zien om de rente te verhogen. Volgens de beleidsmakers zullen de huidige lage rentestanden van 0 tot 0,25% tot 2023 in stand blijven, ook nu de inflatie dit jaar zal oplopen naar 2,4%, dat boven het gewenste niveau van circa 2% is. Dit betekent voor de financiële markten dat de Amerikaanse dollar waarschijnlijk zal dalen ten opzichte van andere valuta’s zoals de Euro en de Britse pond. De Amerikaanse aandelen zullen hoogstwaarschijnlijk hun stijgende trend voortzetten.

De Amerikaanse indexen sloten alle drie met winst af. De Dow Jones steeg naar een nieuwe all time high van 33.015,4 punten. De Nasdaq sloot af met een winst van 0,40% en de S&P 500 met een winst van 0,29%.

Het small cap aandeel TAKUNG ART CO LTD (TKAT) uit Hong Kong genoteerd aan de Amerikaanse beurs Amex steeg gisteren met maar liefst 277,30%. Een winst van $16,61 per aandeel. Intraday tikte het aandeel zelfs een prijsniveau aan van $25 om vervolgens af te sluiten bij een prijs van $22,60.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen in week 11 openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons