17 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Dinsdag 16 maart sloten de S&P 500 en de Dow Jones met een klein verlies af. De S&P 500 daalde met 0,16% naar 3962,71 punten en de Dow Jones daalde met 0,39% naar 32825,9 punten. De Nasdaq sloot als enige index wel met een kleine winst af 0,09%. Het best presterende aandeel uit de Nasdaq 100 was het aandeel Moderna met een stijging van 8,60%. Vandaag om 19:00 staat het Fed rentebesluit op de agenda, dat van invloed kan zijn op de aandelenbeurs.

Gisteren dinsdag 16 maart liet het aandeel SUNLINK HEALTH SYSTEMS INC (SSY) tot twee keer toe een mooi bounce patroon zien. Twee keer was het mogelijk een snelle winst te behalen van $1. Een winst van 20%!!

SSY is genoteerd aan de beurs Amex en maakte maandag nabeurs bekend zijn Trace Forward Capital Plan te hebben geïmplementeerd voor een totaal bedrag van 2 mln.

In de candlestick grafiek hieronder ziet u de intraday grafiek waarin u ziet dat het small cap aandeel tot twee keer toe een bounce maakte van zijn prijsniveau (key-level) $5 naar $6.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen in week 11 openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u deze aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons