16 maart 2021 
7 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Maandag 15 maart sloten de Amerikaanse indexen met winst af. De S&P 500 steeg naar 3.968,94 punten, een winst van 0,65%. De Dow Jones liet een stijging zien van 0,53% en sloot daarmee weer een nieuw record af. Ook de Nasdaq lijkt terug te komen en sloot af met een winst van 1,05% naar 13.459,7 punten. 

Er waren gisteren twee small cap aandelen die voor ons interessant waren om te volgen. Het aandeel SIGMA LABS INC (SGLB) en het aandeel ORIENTAL CULTURE HOLDING LTD (OCG).

SGLB opende maandag met een gap-up dicht tegen zijn jaarlijkse weerstandsniveau aan van $5,66. De software leverancier maakte voorbeurs bekend dat het een contract had ontvangen van defensiegigant Lockheed Martin voor de levering van zijn Printrite 3D-technologie. Het aandeel sloot zijn dag af met een zeer groot handelsvolume van bijna 288 mln. Het gemiddeld dagelijkse handelsvolume is 5,23 mln. Dit zorgde ervoor dat SGLB steeg met 128,74% en afsloot bij een prijs van $7,64. Intraday tikte het aandeel zijn hoogste prijsniveau aan van $9,73.

Het aandeel OCG steeg met 120,8% en liet gisterenavond om 19:50 uur een mooi break-out patroon zien. Wees voorzichtig met deze small cap aandelen en handel ze alleen op de dag zelf (daytrading). Het risico uw positie open te houden en mee te nemen naar de volgende dag is te groot!! In de meeste gevallen laten deze aandelen de volgende dag een prijsdaling zien. Dus profiteer snel door uw positie maar kort aan te houden en te sluiten voor het einde van de handelsdag.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen in week 11 openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u deze aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons