25 oktober 2020 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Kaixin Auto Holdings maakte maandag 19 oktober een procentuele stijging door van 293%. Het in Beijing gevestigde dealer bedrijf Kaixin Auto Holdings(KXIN) is bijna verviervoudigd nadat J.P. Morgan analist Nick Lai vorige week zijn kijk de algehele Chinese markt voor elektrische voertuigen had verbeterd. De analist zegt dat de penetratie van elektrische voertuigen in China in 2025 vier keer zo hoog zal zijn. Het handelsvolume was afgelopen maandag maar liefst 235 mln. Terwijl het gemiddeld dagelijks handelsvolume maar 6,5 mln is. Dit zorgde ervoor dat het aandeel zo snel kon stijgen.

 

Zoals u hierboven in de daggrafiek kunt zien behaalde KXIN iets voor half 6 zijn hoogste prijsniveau van $13,40.

Als daytrader is het vooral belangrijk aandacht te schenken aan de technische analyse van aandelen. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar de daggrafiek maar ook naar de jaarlijkse grafiek van een bepaald aandeel. De jaarlijkse grafiek geeft ons meer inzicht over de prijsactie van een aandeel uit het verleden. De historische gegevens stellen ons in staat het verloop van een aandeel beter te voorspellen.

Hieronder ziet u de jaarlijkse grafiek van het aandeel KXIN. Waarin elke candlestick een dag weergeeft. In de Dagelijkse grafiek geeft elke candlestick 1 minuut weer.

 

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons