19 oktober 2020 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

De afgelopen week was een week met een hele snelle stijger: namelijk het aandeel MEDALIST DIVERSIFIED REIT INC, afkorting MDRR.

Dit aandeel opende woensdag 14 oktober de beursdag met een zogenoemde gap-up op een prijsniveau van $2. Na 35 minuten bereikte MDRR al zijn hoogste niveau van de dag op een prijs van $6,13. Dit kunt u hieronder ook zien, waar de grafiek van donderdag 14 oktober van het aandeel MDRR is weergegeven. Elke candlestick die u in de grafiek ziet symboliseert de prijsweergave van 1 minuut.

 

 

Twee gebeurtenissen droegen bij aan deze prijsstijging.

1. Dinsdag 13 oktober om 22:20 Nederlandse tijd werd er aangekondigd dat de raad van    bestuur toestemming heeft verleend voor de uitkering van dividend voor de houders van preferente aandelen.

2. Het aantal verhandelde aandelen van MDRR op woensdag 14 oktober bedroeg aan het einde van de dag maar liefst 137,5 mln. Terwijl het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van MDRR 2,26 mln is.

De combinatie van positief nieuws en een hoog volume zijn de belangrijkste kenmerken voor een grote prijsstijging van een small cap aandeel!!

Het is belangrijk dat u niet alleen voorbeurs naar de nieuwsfeiten van een bepaald aandeel kijkt. Ook nieuwsfeiten nabeurs van de vorige handelsdag kunnen bepalend zijn.

 

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons