2 oktober 2020 
6 minutes. leestijd

daytraden in small cap aandelen

 

Aandelen OXBR en PLL

Maandag 28 september was de afgelopen week de meest interessante handelsdag.

Het aandeel Oxbridge RE Holdings Limited (ticket OXBR) opende afgelopen maandag de handelsdag op een prijsniveau van $1,55 en bereikte zijn hoogste prijsniveau op een prijs van $9,62. OXBR een leverancier van herverzekeringsoplossingen  sloot uiteindelijk de handelsdag af op een prijsniveau van $2,95. Het dagelijkse handelsvolume was extreem hoog afgelopen maandag. Normaal gesproken worden er dagelijks gemiddeld 3,98 mln aandelen van dit bedrijf verhandeld. Maandag 28 september was het handelsvolume aan het einde van de beursdag maar liefst 140 mln. Dit grote handels volume heeft er ook voor gezorgd dat het aandeel z’n grote prijsstijging heeft laten zien Intraday.

Een ander interessant aandeel was het bedrijf Piedmont Lithium Limited (ticker PLL). Dit aandeel opende de handelsdag met een enorme gap-up op een prijsniveau van $36,98. De vorige handelsdag stond PLL nog genoteerd op een prijs van$11. Het handelsvolume aan het einde van de dag was 49 mln. PLL kondigde maandag voorbeurs aan dat zij een deal hebben gesloten met Tesla. De deal van Piedmont met Tesla is voor 5 jaar en omvat de levering lithiumerts. De deal is een teken dat Tesla zich richt op de toeleveringsketen voor accu’s voor elektrische voertuigen.

positief nieuws+ hoog handelsvolume= een juiste combinatie voor een grote prijsstijging!!

Dit is ideaal voor ons als daytraders.

Maak hier een afspraak en ontvang 7 dagen gratis stock-alerts en informatie in realtime tijdens het traden.

Wilt u weten hoe u als daytrader kunt mee profiteren van dit soort prijsstijgingen volg dan een cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons