28 september 2020 
6 minutes. leestijd

daytraden in small cap aandelen

Week 41 was een week waarin verschillende small cap aandelen een flinke groei hebben laten zien. Er zijn verschillende strategieën toe te passen om deze aandelen te kunnen handelen. Als daytrader is het van belang, altijd op zoek te gaan naar nieuwe kansen in de markt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een strategie gedurende een bepaalde periode een hoog winstpercentage laat zien. En dan op eens werkt deze strategie niet meer. Het is daarom belangrijk verschillende strategieën achter de hand te hebben, en te weten welke strategie in een bepaalde periode het best rendeert.

Dinsdag 6 oktober opende het aandeel Pioneer Power Solutions Inc (PPSI) op een prijsniveau van $3,32 en bereikte zijn hoogste niveau van de dag op een prijsniveau van $9,43. Het dagelijks handelsvolume was maar liefst 321 mln. Terwijl het gemiddeld dagelijks handelsvolume van dit aandeel 6,67 mln is.

Hieronder ziet u de daggrafiek van het aandeel PPSI:

 

Zoals u weet openen de Amerikaanse beurzen om 15:30 uur. De eerste 1,5 uur dat de beurs geopend is, is het meest interessant voor ons als daytraders. Er vindt dan namelijk de meeste prijsactie plaats. Mensen besluiten op het moment dat de beurs opengaat hun aandelen voor die dag te kopen of te verkopen. Zoals u ook in de grafiek kunt zien: de snelle prijsstijging van het aandeel PPSI vond plaats tussen 15:30 en 17:00 uur. Om 17:00 uur bepaalde PPSI zijn hoogste prijsniveau. Er vond in de eerste 1,5 uur een prijsstijging plaats van maar liefst $6,11.

Wilt u als daytrader nu ook aan de slag met de juiste informatie en worden begeleid door ervaren daytaders volg dan een cursus daytraden.

Wilt u ook op de hoogte blijven en op het juiste moment deze aandelen kunnen traden doormiddel van een app-bericht, maak dan snel een afspraak.

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons