2 augustus 2020 
6 minutes. leestijd

daytraden in small cap aandelen

 

Eastman Kodak Company

Nadat week 30 een wat saaie (rustige) week is geweest, zijn de aandelen Eastman Kodak Company (KODK), Taoping Inc (TAOP) en Precipio Inc (PRPO), de grootste stijgers. Met als absolute uitschieter de Ticker KODK.

The Eastman Kodak Company is een amerikaans technologie en farmaceutisch bedrijf dat produceert camera gerelateerde producten met een historische basis fotografie. Zoals u in de grafiek kunt zien maakte dit aandeel een snelle prijsstijging door. Aan het begin van afgelopen week was de prijs van dit aandeel nog $2,62. Twee dagen later tikte dit aandeel een prijs van $60 aan. Kodak steeg met maar liefst 1500%.

Dat gebeurde nadat de vroegere fotorolletjes producent een lening kreeg van de Amerikaanse overheid om een geneesmiddelen fabriek te bouwen. President Trump heeft daar veel vertrouwen in. Kodak springt in op de dringende vraag naar geneesmiddelen door corona. De nieuw op te richten farmaceutische divisie, die een lening van 765 miljoen dollar krijgt, moet de VS voorrang geven bij het verstrekken van grondstoffen voor medicijnen.

Kodak is een ideaal voorbeeld van een small cap aandeel. Het heeft een kleine float van maar 8,18 miljoen. Dus een relatief beperkt aanbod van aandelen door het publiek te verhandelen. Woensdag 29 juli noteerde het aantal verhandelde aandelen aan het einde van de handelsdag maar liefst 273 miljoen.

Positief nieuws+ hoog handelsvolume= een juiste combinatie voor een grote prijsstijging!!

En dit is ideaal voor ons als daytraders.

Wilt u weten hoe u als daytrader kunt mee profiteren van dit soort prijsstijgingen volg dan een cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons