19 juli 2020 
7 minutes. leestijd

daytraden in small cap aandelen

 

Hieronder ziet u het aandeel Equillium Inc

Het aandeel Equillium Inc (EQ) heeft maandag 13 juli een enorme prijsstijging laten zien. Equillium Inc opende met een prijs van $9 en sloot de handelsdag af met een prijs van $27,05. Dit aandeel was zeer interessant om te handelen voor ons daytraders. Equillium Inc (EQ) steeg maar liefst 730%.

Equillium Inc is een biotechnologie bedrijf in Amerika, en maakte maandag voorbeurs bekend: dat een klinische proef die in India werd uitgevoerd door zijn partner Biocon, aantoonde dat itolizumab  het sterftecijfer significant verminderde bij patiënten die met c0vid-19 in het ziekenhuis waren opgenomen. Equillium ontwikkelt momenteel itolizumab voor de behandeling van ernstige auto-immuun- en ontstekingsstoornissen.

Pas de juiste strategie toe.

Als daytader is het natuurlijk wachten op deze aandelen die op 1 dag z’n enorme prijsstijging laten zien. Wij zijn namelijk afhankelijk van de juiste volatiliteit. Als we van te voren zouden weten dat het aandeel direct zou openen met een prijs van $9, dan hadden we natuurlijk het aandeel de vorige handelsdag aangekocht. Wij proberen daarom doormiddel van daytrading een stukje winst mee te pakken op op de handelsdag zelf.

Als daytrader is het belangrijk om het juiste instap en uitstap moment te bepalen. Hierbij zijn meerdere factoren van belang.

Het aandeel moet het juiste nieuws hebben.

Er moet voldoende volume in het aandeel aanwezig zijn.

Het technisch plaatje moet kloppend zijn. Hiermee bedoelen wij dat de grafieken de juiste patronen laten zien.

Je risk versus reward moet juist zijn.

Dit zijn een aantal aspecten waaraan het ‘juiste’ aandeel moet voldoen. Graag helpen wij u met het leren herkennen, en op het juiste moment kopen en verkopen van deze small cap aandelen.

De juiste timing bij daytrading is de sleutel naar het succes! Volg nu ook een cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons