19 juni 2020 
7 minutes. leestijd

Waarom is een trading mentor belangrijk?

 

In de trading industrie is er een gemeenschappelijke statistiek die beweert, dat ongeveer 90% van de daytraders verlies maakt. Zij maken dus geen winst, met als gevolg dat zij stoppen met traden. Dit percentage varieert overigens per broker. Het percentage schommelt ergens tussen de 75% en 95% in. Brokers zijn overigens wel verplicht dit te vermelden op hun site. Het zijn vaak de kleine lettertjes ergens onderaan de pagina.

Het is een sombere statistiek, maar dat wil niet zeggen dat het een hopeloos streven is.

De meerderheid van deze daytraders heeft geen solide basis.

Ze hebben geen trading plan of strategie. En ze weten niet hoe ze hun risico kunnen beperken.

 

Hiermee kan de juiste Trading mentor u helpen!!

Een goede trading mentor is als een leraar en helpt u te leren wat wel en vooral wat niet te doen.

Zij kunnen u coachen om slimme trading beslissingen te nemen. Zij hebben immers het gehele leerproces doorlopen en alle fouten in het verleden al gemaakt.

Door te leren van een mentor, leert u van deze fouten zodat u die zelf niet meer hoeft te maken. Dit bespaart u een hoop geld en frustratie. Het bespaart u ook tijd.

 

 

Want als u begint met handelen komen er zoveel vragen op u af.

-Wat zijn de juiste aandelen waar ik me op moet focussen?

-Welke strategie moet ik gebruiken?

-Hoe kan ik mijn risico beperken?

-Welke broker en welk handelsplatform zijn voor mij geschikt als daytrader?

-Hoe weet ik wanneer ik een aandeel moet kopen of verkopen?

 

De lijst kan nog wel even doorgaan…..

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons