6 februari 2021 
5 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Vrijdag 5 februari was een handelsdag met twee interessante aandelen. Het aandeel ATLANTIC AMERICAN CORPORATION (AAME) opende bij een prijsniveau van $3,60 en bereikte zijn hoogste prijsniveau bij $15,97. Deze grote prijsstijging was opvallend omdat het bedrijf geen specifiek nieuws aankondigde.

Het technologie bedrijf BSQUARE CORPORATION (BSQR) maakte net als AAME een grote prijsstijging door. Beide aandelen zakten wel ver terug nadat zij hun hoogste prijsniveau van de dag hadden bereikt.

Het betekent echter niet dat elk aandeel dat een grote prijsstijging laat zien ook geschikt is om te daytraden. Als daytraders zijn we natuurlijk welk opzoek naar volatiliteit in de markt om rendement te behalen. Maar nog belangrijker is een goed instap en uitstap moment te bepalen. Soms laat een aandeel met grote potentie niet de juiste set-up zien, waardoor het beter is het aandeel niet te traden.

Meer informatie hierover vindt u in onze cursus!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons