30 januari 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Ook vrijdag 29 januari was een dag waarin volatiliteit te zien was in de Amerikaanse aandelenmarkt. De aandelen met de ticker namen: GME en KOSS lieten grote prijsbewegingen zien gedurende de handelsdag.

Onze focus lag echter bij een ander aandeel CATABASIS PHARMACEUTICALS INC (CATB). Dit aandeel liet een goede mogelijkheid zien om een LONG positie in te nemen.

Wij als House of Trading maakten onze klanten erop attent het aandeel CATB te kopen bij een prijs van $6. En weer te verkopen bij een prijs van $7.  Dit leverde een mooie winst op van $1 per aandeel. Deze winstmarge viel te behalen in 5 minuten tijd.

Meer informatie hierover vindt u in onze cursus!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons