22 februari 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Vrijdag 19 februari liet het aandeel JMP GROUP LLC (JMP) een goede bounce mogelijkheid zien. Net na 16:00 uur, opdat moment was de Amerikaanse beurs pas een half uur open, maakte het aandeel een bounce. Een mooie mogelijkheid om een winstmarge te behalen van $0,75 in minder dan 15 minuten tijd!

Het aandeel JMP maakte donderdag 18 februari zijn winstcijfers bekend nadat de beurs was gesloten. Hierdoor opende het JMP vrijdag met een grote gap-up. En bood het een goede mogelijkheid op vrijdag om dit aandeel te daytraden.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons