13 december 2020 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Vrijdag 11 december waren de small cap aandelen SELLAS LIFE SCIENCES GROUP INC (SLS) genoteerd aan , en het aandeel SONOMA PHARMACEUTICALS INC (SNOA) het meest opvallend. Beide aandelen zijn genoteerd aan de Amerikaanse beurs de Nasdaq.

U kon profiteren van het aandeel SLS door de zogenoemde bounce te traden. Die bounce begon op een prijsniveau van $10,68 en eindigde op een prijs boven de $12. Een mooie winst per aandeel van meer dan $1 in nog geen 20 minuten tijd.

 

Het aandeel SNOA liet een mooie short mogelijkheid zien op een prijsniveau van $15. Een zogenoemd double top patroon. Zoals aangegeven in de grafiek.

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons