28 maart 2020 
5 minutes. leestijd

Veel koopkansen op beurzen door Coronacrisis

De maatregelen om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te houden hebben Nederland tot stilstand gebracht. Beursbedrijf Euronext, waar ook de Amsterdamse AEX onder valt, ziet vooralsnog geen reden de beurzen te sluiten. Intussen lijden de Amerikaanse beurzen historische verliezen. Maandag 16 maart was de slechtste beursdag sinds de crash op 19 oktober 1987. Ook technologiebeurs Nasdaq en de Dow Jones-index sloten respectievelijk ruim 12 procent en bijna 13 procent lager.

 

Goede rendementen met Swingtraden

Swingtraden is het innemen van winstgevende posities voor de langere termijn. Het is een passieve manier van traden waarmee goede rendementen zijn te behalen. Ook op relatief korte termijn en in een dalende markt. Neem bijvoorbeeld het aandeel Provention BIO INC, op 22 januari bij een prijs van 17 dollar. Wij namen een short positie in en speculeerden op een waardedaling van dit aandeel. Zoals je in de grafiek kunt zien is dit aandeel flink gedaald. Het resultaat is een goede winst.

Bij House of Trading kunnen we je ondersteunen bij het maken van de beste swingtrades. Bijvoorbeeld door middel van een cursus daytraden of alerts wanneer we verwachten dat een bepaald aandeel gaat stijgen of dalen.

 

 

House of Trading heeft 10 jaar ervaring met swingtraden

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in swingtraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons