27 maart 2021 
9 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

De transparantie in day trading

Terwijl de markten maar blijven stijgen, laten wij deze tijd gebruiken om een ​​cruciaal onderwerp te onderzoeken: transparantie in day trading. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een gegeven. Natuurlijk moeten we open zijn over onze transacties, winnen of verliezen. Het is niet zo dat we nepwinsten kunnen uitgeven, dus wat heeft het voor zin om te liegen? Wat valt er te winnen? Helaas winnen veel duistere goeroes aan populariteit door gefabriceerde winsten. Ze buigen de waarheid over hun prestaties of liegen erover. Wees u bewust van dit soort mensen. Veel van wat ze leren is onzin, en sommigen zijn misschien zelfs verantwoordelijk voor voorraadpompen. Ik denk dat deze mensen gedeeltelijk de reden zijn waarom het percentage mislukkingen zo hoog is in day trading. Ze gebruiken luxe sportwagens en stapels geld om onervaren daytraders te laten denken dat dit een plan is om snel rijk te worden.

Day trading kan maanden of jaren van hard werken vergen om het te leren – er zijn geen alternatieve routes. En transparantie is niet alleen een moreel hoogstaand punt … het kan echte voordelen hebben. Heb je ooit een leugen verteld, en moet je die dan verdoezelen met een andere leugen? Dit gebeurt in de handelsgemeenschap. Maar het is niet goed voor je geestelijke gezondheid, dus maak er een gewoonte van om echt en eerlijk te zijn. Hier is hoe de waarheid je kan bevrijden …

Het vinden van een echte mentor kan tegenwoordig moeilijk zijn. Goeroes gebruiken veel trucs om te laten lijken alsof ze enorme winsten behalen. Ooit gehoord van’ boksen’? Dat is wanneer u zowel een long- als een shortpositie op een aandeel inneemt. Het is alsof je je positie in beide richtingen afdekt. Dit lijkt in één oogopslag goed, maar ik denk niet dat het een geweldige day trading strategie is. Ze kunnen een positie afsluiten voor één prijs, wachten om te zien in welke richting de markt beweegt en vervolgens de verliezende positie afdekken of verkopen. Meestal eindigen ze rond break-even. Maar ze kunnen hun winst laten zien uit welke positie dan ook, ook al is de andere mislukt. Klinkt duister, toch? Dat komt omdat het zo is. En nietsvermoedende daytraders weten misschien niet eens wat ‘boksen’ is. Dus hoe konden zij nou weten dat ze voor de gek werden gehouden? Voorkom dat u slachtoffer wordt. Dit is waarom je echte handelsstrategieën bestudeert, zoals break-outs, eerste groene dagen, enzovoort. 

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een actieve cursus een-op-een aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons