27 juni 2020 
6 minutes. leestijd

Small cap power

 

Hieronder ziet u twee goede voorbeelden van small cap aandelen en hun potentie

 

 

Het aandeel URBAN ONE INC  (UONE), stond maandag 15 juni nog genoteerd op een prijs van onder de $1 en maakte in slechts 5 dagen tijd een enorme prijsstijging door. Vrijdag 19 juni tikte het aandeel zelfs de grens van $54 aan. Het aandeel maakte deze prijsstijging door omdat het volume in korte tijd explosief steeg. Het gemiddeld dagelijks volume van dit aandeel kwam de laatste maanden niet boven de 5.000 uit. Maandag 15 juni was het dagelijks volume 25 miljoen en dinsdag 16 juni was het dagelijks volume zelfs 44 miljoen.

Als we spreken over dagelijks volume, dan bedoelen we het aantal aandelen dat op een dag verhandeld zijn. Als een aandeel een gemiddeld dagelijks volume heeft van minder dan 5.000, dan kunt u zich voorstellen dat bij een dagelijks volume van 25 miljoen zich er een prijsverschuiving voordoet.

 

 

Een ander interessant aandeel is COHEN & COMPANY INC (COHN). Dit aandeel steeg in 3 dagen tijd van $4 naar een prijs van $14,20. En opende vrijdag 19 juni op een prijs van $24.

Small cap aandelen onderscheiden zich van de zogenoemde ‘saaie’ gevestigde aandelen.

Small cap aandelen onderscheiden zich van de zogenoemde ‘saaie’ gevestigde aandelen.

Wel is er een speciale manier van traden vereist in deze niche. Het is belangrijk dat u de juiste strategie weet te volgen. Zodat u op de korte termijn winstgevend wordt. Elke keer opnieuw komen er kansen voorbij. Het is belangrijk dat u deze aandelen vroegtijdig leert herkennen, En weet wanneer het beste moment daar is om te kopen en later weer te verkopen. Wilt u ook mee profiteren van dit soort interessante aandelen, volg dan ook een cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons