16 oktober 2020 
6 minutes. leestijd

Waarom heeft u als daytrader een aandelen scanner nodig?

Als u de beste small cap aandelen wilt opzoeken, moet u de vele beschikbare opties doorzoeken. Een aandelen scanner/screener kan daarbij enorm behulpzaam zijn.

Scanz is mijn favoriete onderzoeksplatform voor aandelen, dat kan worden gebruikt om te filteren op marktkapitalisatie om de keuzes te beperken.

Ook is het van belang opzoek te gaan naar aandelen met een hoog volume en nieuws wanneer u kansen zoekt met small cap aandelen.

Volume is super belangrijk. U wilt dat er dagelijks genoeg aandelen worden verhandeld, zodat u gemakkelijk een positie kunt in- en uitstappen. Je wilt niet vastzitten met aandelen die niet bewegen.

Hoog volume plus geweldig nieuws is een winnende combinatie. Als er een evenement is zoals een winst rapport, een nieuwe order die is binnen gehaald of iets anders dat de aandelen kan beïnvloeden, en het heeft een goed volume, dan is het misschien een goed moment om te overwegen een transactie te doen.

Het verschil tussen een aandelen scanner en een aandelen screener: Een aandelen scanner geeft u in real time de juiste aandelen weer waar u naar opzoekt bent. U heeft namelijk uw zoekcriteria zo ingesteld, dat alleen die aandelen naar voren komen waar u naar opzoek bent.

Een aandelen screener daarin tegen geeft u meer informatie over een door u special ingevoerd aandeel. Een gratis aandelen screener die wij gebruiken om meer te weten te komen over een bepaald aandeel is de website: www.finviz.com. Vergis u niet, dit is dus geen aandelen scanner en geeft u niet in real time de aandelen weer waar u als daytrader naar opzoek bent!!

 

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons