14 maart 2021 
7 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Afgelopen vrijdag sloten de Amerikaanse indexen S&P 500 +4 punten (0,10%) en Dow Jones +293,05 punten (0,90) met winst af.Zij behaalden deze week nieuwe records. Opnieuw sloot sloot de Nasdaq deze week met een verlies zijn dag af -78,81 punten (-0,59%).

De technologie index Nasdaq blijkt zeer afhankelijk te zijn van de bewegingen van de rente. De Amerikaanse 10-jaars rente steeg afgelopen week tot boven de 1,6%. Dit zorgde afgelopen vrijdag opnieuw ervoor dat de Nasdaq afsloot in het rood.

Aankomende week staat voor de Amerikaanse centrale bank het rentebesluit op de agenda. Mogelijk neemt Fed voorzitter Powell aankomende woensdag een besluit om de rente in toom te houden door het opkopen van meer obligaties.

Afgelopen week 10 waren er twee interessante aandelen om te Swing traden. Bij Swing trading wordt een positie een aantal dagen tot hoogstens een aantal weken aangehouden. Bij daytrading opent en sluit u uw positie op dezelfde dag. Het aandeel RIOT BLOCKCHAIN INC (RIOT) en het aandeel MARATHON DIGITAL HOLDINGS INC (MARA) waren zeer interessant voor een Long positie aan te gaan. Beide aandelen zijn genoteerd aan de beurs de Nasdaq en lieten maandag 8 maart een grote dip zien. Dit bood weer een goede mogelijkheid om het aandeel aan te kopen en enkele dagen vast te houden.

Hieronder ziet u de wekelijkse candlestick grafieken van RIOT en MARA.

Elke candlestick geeft een timeframe van 5 minuten weer.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons