2 november 2020 
7 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Wanneer u orders plaatst om aandelen te verhandelen, kunt u een aantal verschillende soorten orders plaatsen. We maken hierin onderscheid tussen zogenoemde Market en limit orders.

Een limit order is een order om een aandeel tegen een bepaalde prijs of beter te kopen of te verkopen. Een koop limit order kan alleen tegen de limietprijs of lager worden uitgevoerd en een verkoop limit order kan alleen tegen de limietprijs of hoger worden uitgevoerd. Een limit order wordt niet gegarandeerd uitgevoerd. Een limit order kan alleen worden uitgevoerd als de beurskoers van het aandeel de limietprijs bereikt. Hoewel limit orders de uitvoering niet garanderen, helpen ze ervoor te zorgen dat een belegger niet meer betaalt dan een vooraf bepaalde prijs voor een aandeel.

Een market order is het direct kopen of verkopen van een aandeel voor de best beschikbare prijs op dat moment.

Van welk type orders maken wij als daytraders gebruik?

Daytraders zijn gebaat bij een snelle koop of verkoop van een aandeel. Wij als daytraders willen niet te lang in onze positie blijven zitten om prijsrisico te beperken. Daarom wordt bij daytrading meestal gebruik gemaakt van market orders. We willen niet het risico lopen dat onze order niet wordt uitgevoerd, zoals in het geval van een limit order.

U moet ermee rekening houden dat tijdens de openingstijden van de beurs u zowel market als limit orders kunt plaatsen. vergeet niet dat voorbeurs en nabeurs u alleen gebruik kunt maken van limit orders! Het voorbeurs en of nabeurs handelen van aandelen bevat daarom ook meer risico. De kans bestaat dat u limit order niet wordt uitgevoerd.

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons