30 december 2020 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Maandag 28 december liet het small cap aandeel ELYS GAME TECHNOLOGY CORP (ELYS) een mooie zogenoemde ‘bounce’ mogelijkheid zien. Net boven het psychologische prijsniveau van $5 maakte het aandeel een mooie bounce naar $6.

 

Dinsdag 29 december, liet een ander aandeel namelijk ARCTURUS THERAPEUTICS HOLDINGS INC (ARCT), ook een zeer goede bounce mogelijkheid zijn. In korte tijd maakte het aandeel een prijsstijging door van mijn $5.

 

 

Wilt u nu ook in realtime op de hoogte blijven van deze mogelijkheden om geld te verdienen in de stock market maak dan een afspraak.

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak.

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons