28 februari 2020 
4 minutes. leestijd

Is er leven na de Bitcoin? Waar nu te investeren?

Is er nog leven na de Bitcoin? Wij denken van wel. Heb je wel eens gedacht aan daytraden in Small Cap stock? Daytraden is het kopen en verkopen van aandelen op dezelfde dag. Wij geloven dat handelen in Amerikaanse Small Cap aandelen betere rendementen laten zien dan bijvoorbeeld de markt van cryptovaluta.

Deze Small Cap aandelen staan genoteerd aan de NASDAQ? Aan de NASDAQ staan in totaal meer dan 3000 aandelen genoteerd. Elke dag is er wel beweging in een van deze aandelen. Het maakt hierbij niet uit of we te maken hebben met een overall stijgende of dalende beurs.

Wij hebben ons gespecialiseerd in geld verdienen bij zowel een stijgende koers (long) alsook bij een dalende koers (short). Wij nemen u bij de hand en informeren u real-time over de aandelen waarop dat moment beweging in zit. We zijn alleen gefocust in deze niche van aandelen, en deze aandelen vergen een speciale strategie van daytraden.


 

Die kunnen wij u leren, door het volgen van onze online cursus daytraden

  • Wij bieden u de meest aantrekkelijke aandelen aan van een bepaalde dag, zowel premarket als tijdens de handelsdag.
  • Ook voorzien we u van content (bijvoorbeeld iedere week in de vorm van een samenvatting)
  • Hierdoor hoeft u niet te investeren in dure software

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons