21 oktober 2020 
7 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Zoek naar duidelijke en gemakkelijke patronen.

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Maak het monitoren van grafieken niet ingewikkelder dan het moet zijn! Concentreer u op de heldere, gemakkelijk te herkennen patronen.

Als u grafieken van small cap aandelen bekijkt en geen waarneembaar patroon ziet, ga dan verder. Probeer geen dingen te zien die er niet zijn. Dat is magisch denken en het zal hoogstwaarschijnlijk ervoor zorgen dat u geld verliest. Door een transactie tot stand te brengen met pure wilskracht, loopt u mogelijk daadwerkelijke goede transactie mogelijkheden mis.

Patronen zijn precies dat: betrouwbaar en herhalend. Door goede, schone patronen te vinden, onthult u de beste mogelijkheden voor aandelen om te handelen.

Achtervolg nooit u verliezen!!

Er gebeurt iets vreemds met handelaren die transacties verliezen. Vaak beginnen ze te jagen in plaats van te erkennen dat ze in een verliezende positie zitten en het juiste doen en hun verliezen beperken. Ze beginnen zichzelf voor te houden dat de dingen zullen veranderen. Door dit zelfbedrog blijven ze veel te lang in een verliesgevende positie hangen.

Dit is fout!! Soms is het moeilijk het juiste te doen. Daarom is het belangrijk om snel u verliezen te beperken. Verliezen zonder emotie en snel is essentieel als u op lange termijn een handelaar wilt zijn. Als u dit niet kunt doen, zullen uw verliezen snel toenemen en zult u uw account opblazen.

Achtervolg geen verliezen. Voordat u zelfs maar in de handel stapt, moet u het een onderdeel van uw plan maken om te bepalen op welk moment u de verliezen zult beperken als de zaken niet op uw manier verlopen. En dan blijf bij u plan. Word niet hebzuchtig en hoop niet dat dingen zullen veranderen.

 

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons