7 mei 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Donderdag 6 mei was een dag met een aantal goede mogelijkheden om een short positie in te nemen. U speculeert hierbij op een prijsdaling van een aandeel.

Het aandeel NEMAURA MEDICAL INC (NMRD) opende nog wel met een gap-up maar zakte daarna ver terug. NMRD sloot zijn handelsdag af met een prijs van $8,78.

Ook de aandelen REGIONAL HEALTH PROPERTIES INC (RHE) en BROOKLYN IMMUNO THERAPEUTICS (BTX) lieten een goede prijsdaling zien voor een short positie. Beide aandelen zijn genoteerd aan de beurs AMEX.

Aandeel BTX.

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een actieve cursus een-op-een aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons