15 januari 2021 
5 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Donderdag 14 januari was het aandeel DATASEA INC (DTSS) interessant om te traden. Niet om een LONG positie in te nemen maar juist een SHORT positie. Hierbij speculeert u op een prijsdaling van het aandeel. En maakt u winst als het aandeel in prijs zakt. Zoals u in onderstaande grafieken kunt zien, steeg het aandeel DTSS gedurende de handelsdag naar het jaarlijkse weerstandsniveau van $5,75. Vaak ziet u dan dat er een trend ommekeer plaatsvindt. Zoals ook in dit geval.

 

Hierboven ziet u de jaarlijkse grafiek met candle sticks die elk 1 dag weergeven. U ziet het jaarlijks weerstandsniveau bij een prijs van $5,75.

Hierboven ziet u de dag grafiek waar elke candle stick 1 minuut weergeeft. Bij een prijsniveau van $5,75 vindt de trend ommekeer plaats.

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons