20 januari 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Dinsdag 19 januari liet het small cap aandeel ORGENESIS INC (ORGS) een goede short mogelijkheid zien. Het aandeel steeg van prijsniveau $5,30 snel naar prijsniveau $8 waar het zijn jaarlijkse weerstands niveau vond.

Dit was een goed moment om het aandeel short te gaan. We speculeren dus op een prijsdaling van het aandeel.

Hieronder ziet u de jaarlijkse grafiek van het aandeel ORGS. ook ziet u het jaarlijks weerstands niveau van $8.

Hieronder ziet u ook de dagelijkse grafiek van het aandeel. Elke candle stick geeft een prijsbeweging weer voor een tijdsperiode van 1 minuut.

Wij House of Trading helpen u met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons