17 februari 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Dinsdag 16 februari was een handelsdag met een grote stijger. Het aandeel SOCKET MOBILE INC (SCKT) maakte een prijsstijging door van maar liefst 538,27%.

Het gemiddeld dagelijks handelsvolume van SCKT ligt rond de 4,6mln. Gisteren noteerde het handelsvolume maar liefst 227 mln. Waaruit dus blijkt dat er zeer veel mensen in het aandeel geïnteresseerd waren.

SCKT kondigde eerder op de dag de komst van de DuraSled aan. De eerste barcodescanner voor bedrijven voor de iPhone 12. Met de gestroomlijnde, krachtige DuraSled hebben gebruikers van alle Apple iPhone 12-serie apparaten toegang tot professionele scan oplossingen.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons