6 maart 2020 
6 minutes. leestijd

Daytraden in tijden van het coronavirus

Het coronavirus zorgt voor veel paniek in Nederland. Vandaag is er voor het eerst sinds de uitbraak in december 2019 iemand overleden aan het virus. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Het gaat om een 86-jarige man uit Hoeksche Waard. Hij was opgenomen in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

 

Aandelen die goed presteren in crisistijd

Het gevolg van de paniek rondom het coronavirus zijn wereldwijd dalende aandelenbeurzen. Het virus heeft een verlammende werking op de wereldeconomie, en jaagt daarmee beleggers weg van de beurzen. Toch zijn er ook aandelen die goed presteren. Het gaat om alpha pro tech (APT), en het aandeel allied healthcare products (AHPI). Deze small cap aandelen staan genoteerd aan de Amerikaanse NYSE en de technologiebeurs NASDAQ.

 

Fabrikant van mondkapjes schiet omhoog

ALPHA PRO TECH is een fabrikant van onder andere mondkapjes en beschermende wegwerpkleding. Het bedrijf is gevestigd in Canada. Sinds de uitbraak van het coronavirus is de vraag naar mondkapjes enorm gestegen. Het aandeel heeft een relatief kleine float van 10,28 miljoen aandelen, die aan het publiek zijn vrijgesteld om te kopen en verkopen. Door het grote handelsvolume van de afgelopen tijd, heeft ALPHA PRO TECH een enorme prijsstijging laten zien. Dat maakt het aandeel zéér interessant voor daytrading.

 

Weet jij wat je moet handelen?

Wil jij ook profiteren van Small Cap aandelen die goed presteren zoals het ALPHA PRO TECH aandeel? Schrijf je dan in voor een cursus daytraden van House of Trading. Sluit een abonnement af. Daarmee start je direct met daytraden en profiteer je van stijgingen die kunnen oplopen tot wel 300% op één dag. Bij deze volatiele aandelen is het van groot belang dat je weet hoe je ze moet traden, aangezien ze vaak veel beweging laten zien.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons