5 mei 2021 
4 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Gisteren liet het aandeel NEMAURA MEDICAL INC (NMRD) een mooie daytrade zien. Het medisch technologie bedrijf NMRD maakte voorbeurs bekend een nieuwe grote order te hebben ontvangen. Het small cap aandeel liet een prijsstijging zien van maar liefst 135,32%. Intraday behaalde NMRD zijn hoogste prijsniveau van $11,88. Het handelsvolume was gisteren 56 mln tegen een gemiddeld volume van 225.000.

Wees voorzichtig met u positie aan te houden naar de volgende dag. Voorkom risico en daytrade small cap aandelen.

 

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een actieve cursus een-op-een aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons