26 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Gisteren 25 maart sloten de Amerikaanse indexen met een kleine winst hun dag af. De S&P 500 steeg met +0,52% en de Dow met +0,62%. De Nasdaq blijft de laatste tijd het meest onder druk staan maar sloot desondanks af met een winst van +0,12% op 12.977,7 punten.

Het small cap aandeel dat wij gisteren volgden voor een trade was het aandeel CELLECT BIOTECHNOLOGY LTD uit Israel.  Dit aandeel is genoteerd aan de Nasdaq en steeg gisteren met 36,68%. APOP opende met een gap-up bij een prijs van $5,68 en behaalde intraday zijn hoogste prijsniveau van $7,15. Hiermee passeerde het aandeel zijn jaarlijkse weerstandsniveau. Het bedrijf APOP maakte woensdag 24 maart nabeurs een fusie overeenkomst bekend met het bedrijf QUOIN PHARMACEUTICALS INC. APOP is een ontwikkelaar van innovatieve technologie die de functionele selectie van stamcellen mogelijk maakt.

Het aandeel APOP liet een correctie (bounce patroon) zien rond key-level $5. Dit bood een goede mogelijkheid het aandeel long te gaan rond dit prijsniveau $5 en uw positie even later te sluiten rond niveau $5,50. Dit stelde u in staat een winst te behalen van $0,50 per aandeel. Dat is 10% rendement in een dag. Niet verkeerd toch?

Hieronder ziet u in de dagelijkse grafiek de correctie van het aandeel APOP.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u dit soort aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons