25 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Woensdag 24 maart sloten de Amerikaanse indexen alle drie af met een verlies. De S&P 500 daalde met 0,55% terwijl de Nasdaq met 2,01% onderuit ging en afsloot op 12.961,9 punten. De Dow Jones sloot af met een bescheiden verlies van 0,01%.

Het aandeel TAKUNG ART CO LTD (TKAT) de grote stijger van de laatste week, zette zijn daling verder voort. Dinsdag noteerde het aandeel intraday nog zijn all time highs bij een prijs van $74,11. Gisteren sloot het aandeel bij $36,76. We blijven TKAT de komende dagen/weken volgen voor een eventueel bounce patroon.

Het aandeel DOLPHIN ENTERTAINMENT (DLPN) opende gisteren nog wel met een grote gap-up en tikte zelfs het prijsniveau aan van $32,50 om daarna zijn verval te laten zien en af te sluiten bij $19,16. Ook dit aandeel blijven we de komende tijd volgen voor een eventuele correctie. Bijvoorbeeld rond prijsniveau $15 of niveau $10.

BENITEC BIOPHARMA INC (BNTC) was de grootste daler gisteren -41,47%. We blijven dit small cap aandeel de komende dagen met een schuin oog volgen maar we verwachten de komende tijd geen grote correctie!

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u deze aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons