23 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Maandag 22 maart sloten de Amerikaanse indexen af met winst. De Dow Jones (+0,32%) en de S&P 500 (+500%) noteerden rond nieuwe recordniveau’s. De laatste tijd achtergebleven tech index Nasdaq sloot af met een winst van +1,23%. Dit werd veroorzaakt door de koersval van de lira. Hierdoor schoten de Amerikaanse obligaties omhoog, met als gevolg dat de rentes flink inleverden. Deze daling werd benut om direct weer in groei-aandelen te stappen.

Gisteren lieten de grote stijgers van vorige week een vervolg zien. De aandelen die wij op dit moment volgen zijn TAKUNG ART CO LTD (TKAT) uit Hong Kong en JIAYIN GROUP INC (JFIN) uit China. TKAT steeg gisteren met ruim 65% naar zijn all time highs van $49. We blijven dit aandeel volgen de komende dagen en richten ons hierbij op een mogelijke short positie. ook komt er een mogelijk mooi bounce patroon voorbij. Vorige week liet TKAT al een mooie bounce zien bij een prijs van $18,50. Naar welke hoogte gaat dit aandeel?

Het aandeel JFIN steeg gisteren met 78,10%. Ook dit aandeel volgen we de komende dagen voor een eventuele short positie of een bounce patroon.

Hieronder ziet u de daggrafiek van het aandeel TKAT.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u deze aandelen nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons