20 maart 2021 
7 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Vrijdag 19 maart sloten de indexen S&P 500 en Dow Jones met een klein verlies af. De S&P 500 daalde met 0,06% naar 3913,10 punten en de Dow sloot af met een verlies van 0,71%. De Nasdaq sloot wel af met een winst van 0,76%. Het best presterende aandeel van de technologie beurs Nasdaq was Facebook +4%.

Het small cap aandeel Takung Art CO LTD (TKAT) was deze week de grote stijger. Het aandeel zette maandag 15 maart zijn stijging in bij een prijs van $4,06 en bereikte donderdag intraday zijn hoogste prijsniveau van $40,54. TKAT liet donderdag een zeer goed bounce patroon zien. Bij een bounce patroon gaan we het aandeel LONG en speculeren we op een prijsstijging van het aandeel. Deze bounces kunnen snel plaatsvinden. Bij daytrading houden we vaak maar kort een positie aan. Zoals u in de blog van gisteren kunt zien. De bounce (ommekeer van een dalende dagelijkse trend) van TKAT vond donderdag plaats omstreeks 18:15 uur bij een prijs van $18,51.

Vrijdag stabiliseerde de prijs van het aandeel TKAT en sloot af met een bescheiden verlies -1,26%. Nog steeds staat TKAT genoteerd op een prijs van $29,68. Een winst van $25,62 per aandeel in een week tijd. Zo ziet u dat deze volatiele small cap aandelen een snel en groot rendement laten zien. Wel moet u weten deze aandelen snel te herkennen en op de juiste manier te handelen. Dit doen wij door LONG of SHORT posities maar kort aan te houden.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons