19 maart 2021 
6 minutes. leestijd

Daytraden in small cap aandelen

Donderdag 18 maart sloten de drie Amerikaanse indexen met verlies af. De S&P 500 daalde met -1,48%, de Dow Jones met- 0,46% en de Nasdaq was gisteren de grootste verliezer met -3,02%. Hiermee daalde de technologie index naar 13.116,2 punten. Het minst presterende aandeel was Tesla met een daling van net geen 7%.

Na woensdag 17 maart de handelsdag afgesloten te hebben met een stijging van ruim 277% opende Takung Art CO LTD (TKAT) donderdag 18 maart met een verrassende gap-up bij een prijs van $31,49. Intraday om 15:00 uur tikte het aandeel zijn hoogste prijsniveau aan van $40 om vervolgens een verval te laten zien en terug te zakken onder prijsniveau $20. Dit zorgde voor een goed moment om het aandeel LONG te gaan. Vaak rond rond key-levels ($20) laat een aandeel een bounce mogelijkheid zien. Dit gebeurde ook bij het aandeel TKAT. Een mooie bounce volgde van ruim $11 per aandeel!!

Een ander aandeel dat het gisteren goed deed was het aandeel JIAYIN GROUP INC (JFIN) uit China. JFIN opende bij een prijs van $5,35 en behaalde intraday zijn hoogste prijsniveau van $13,6. Een stijging van 73,62%. Zo ziet u dat er intraday zeer mooie rendementen vallen te behalen doormiddel van daytrading.

Vergeet niet dat vanwege de zomertijd de Amerikaanse beurzen in week 11 openen om 14:30 uur Nederlandse tijd in plaats van 15:30 uur.

Meer informatie op welke manier u dit aandeel nou het best zou kunnen traden vindt u in onze cursus!!

Wij House of Trading helpen u graag met al u vragen. En zorgen ervoor dat u als daytrader wordt klaargestoomd voor de aandelenmarkt. Wij bieden een  actieve cursus aan waarbij wij actuele voorbeelden met u bekijken en analyseren. Zodat u onze strategieën gelijk in de praktijk kunt toepassen. Volg nu ook onze cursus daytraden.

 

Nederlands bedrijf met 10 jaar ervaring

House of Trading is een Nederlands bedrijf met méér dan 10 jaar ervaring in daytraden. Wij laten zien dat handel in Amerikaanse Small Cap aandelen uitstekende rendementen laten zien. Mits je de juiste beslissingen maakt. Door middel van een unieke werkwijze en op een bewezen hypermodern platform bieden wij je de mogelijkheid om onze tradingshandelingen te kopiëren. Maak hier een afspraak

 

 

Over de schrijver

Mijn naam is Maarten Willems, eigenaar en oprichter van House of Trading. Ik zocht tijdens mijn verre reizen een manier om inkomen te verdienen. Mijn ervaring met daytraden startte in 2010. Nu ken ik alle kneepjes van het vak. Met vallen en opstaan is het mij gelukt om steeds kleine beetjes winst te blijven boeken zonder veel risico te nemen. Wil jij dit ook? Schrijf je in voor een cursus daytraden of neem contact met mij op.

Chat met ons